Головна » Статті » Рецепти

Ясні «ватрушки»
Ясні «ватрушки»:

Фарш 500 грам
Сир плавлений ( Хохланд «Вершковий» брикет) 150 грам
Сир 300 грам
Сир твердий тертий 100 грам
Яйце куряче 1 шт.
Спеції сіль, перець, сухий часник.

В м'ясний фарш додаємо тертий сир, спеції і 1 сире куряче яйце. Сир змішуємо з плавленим сиром. З фаршу робимо гнізда і наповнюємо їх сирною начинкою. Запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Зверху присипаємо зеленою цибулею або зеленню.

Просмотров: 391
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, грамсир

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
"Крем-брюле" з сиру
Рибні зрази з зеленню та маслом
Смородиновий пиріг
Яблучні козинаки
Швейцарський шоколадний рулет
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: