Головна » Статті » Рецепти

Ясні «ватрушки»
Ясні «ватрушки»:

Фарш 500 грам
Сир плавлений ( Хохланд «Вершковий» брикет) 150 грам
Сир 300 грам
Сир твердий тертий 100 грам
Яйце куряче 1 шт.
Спеції сіль, перець, сухий часник.

В м'ясний фарш додаємо тертий сир, спеції і 1 сире куряче яйце. Сир змішуємо з плавленим сиром. З фаршу робимо гнізда і наповнюємо їх сирною начинкою. Запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Зверху присипаємо зеленою цибулею або зеленню.

Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, грамсир

Рекомендовані рецепти:

Ванільні черепашки в полуничному соусі
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Сирники
Салат з манго і помідорів
Сирний крем з бананами і фініками
Салат з оливками і тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: