Головна » Статті » Рецепти

Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами:

Половина білого хліба
3 помідора
оливкова олія,
орегано, сіль,
3 зубчики часнику,
базилік.

Білий хліб нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді або на грилі до золотистої скоринки. Теплі скибочки хліба натираємо часником. Часник можна продавити через прес і масою змастити хліб. Помідори нарізаємо кубиками. Змішуємо з нарізаним базиліком, оливковою олією і сіллю. Орегано розтираємо між пальцями і додаємо до помідорів. На кожну скибочку хліба викладаємо помідори і прикрашаємо базиліком безпосередньо перед подачею.

Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, базиліком

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки на кефірі
Печінковий салат з буряком
Samosa - індійські пиріжки
Торт "Прага"
Вівсяний хлібець
Шоколадно-апельсинові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: