Головна » Статті » Рецепти

Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами:

Половина білого хліба
3 помідора
оливкова олія,
орегано, сіль,
3 зубчики часнику,
базилік.

Білий хліб нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді або на грилі до золотистої скоринки. Теплі скибочки хліба натираємо часником. Часник можна продавити через прес і масою змастити хліб. Помідори нарізаємо кубиками. Змішуємо з нарізаним базиліком, оливковою олією і сіллю. Орегано розтираємо між пальцями і додаємо до помідорів. На кожну скибочку хліба викладаємо помідори і прикрашаємо базиліком безпосередньо перед подачею.

Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, базиліком

Рекомендовані рецепти:

Чізкейк на сметані
Яловичина в горщику "Святкова"
Горіхові рогалики
Салат "Рандеву" (рецепт)
Цукерки "Каштанчики"
Овочева ікра з огірків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: