Головна » Статті » Рецепти

Карамельний пиріг
Карамельний пиріг:

1 яйце
100 мл молока
20 г ванільного цукру для самого флану
1/2 ст. л. цукру для карамелі.

Яйця змішати з цукром. Додати тепле молоко і процідити. Для карамелі розтопити на сковорідці цукор, довести до бажаного кольору і потім розлити по формах.Коли карамель охолоне, налити поверх неї яєчну суміш. Поставити формочки у велику форму, поставити в духовку і налити у велику ємність окріп, щоб він доходив до середини формочок. Готувати близько години при 150°С. Остудити до кімнатної температури і поставити в холодильник на кілька годин. Готовий пиріг вийняти з форми (для цього потрібно провести ножем уздовж стінок) і перевернути на тарілку.

Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Рулети-омлети з м'яким сиром і листям салату
Фруктові цукерки
Картопляний салат з беконом та помідорами
Свинина під сирною скоринкою
Курячі кульки, запечені під грибним соусом
Сирно-сирний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: