Головна » Статті » Рецепти

Карамельний пиріг
Карамельний пиріг:

1 яйце
100 мл молока
20 г ванільного цукру для самого флану
1/2 ст. л. цукру для карамелі.

Яйця змішати з цукром. Додати тепле молоко і процідити. Для карамелі розтопити на сковорідці цукор, довести до бажаного кольору і потім розлити по формах.Коли карамель охолоне, налити поверх неї яєчну суміш. Поставити формочки у велику форму, поставити в духовку і налити у велику ємність окріп, щоб він доходив до середини формочок. Готувати близько години при 150°С. Остудити до кімнатної температури і поставити в холодильник на кілька годин. Готовий пиріг вийняти з форми (для цього потрібно провести ножем уздовж стінок) і перевернути на тарілку.

Просмотров: 420
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Ватрушка "Ласун"
Яблучні козинаки
Котлети з підливою
Сирний торт з персиками
Шинка, запечена з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: