Головна » Статті » Рецепти

Кисло-солодкі баклажани по-корейськи
Кисло-солодкі баклажани по-корейськи:

4 середніх баклажана
2 солодких перцю
1 велика морква
1 велика цибулина
3 зубки часнику(великі)
мелений червоний і чорний перець
кріп і петрушка
1-2 ч. л. коріандру прогріти і потовкти(або вже меленого)
1-2 ст. л. винного або яблучного оцту(або сік лимона)
ростить.масло для смаження і заправки
кунжут
сіль
1 ч. л. меду або цукру
соєвий соус.

Баклажани з шкіркою порізати уздовж тонкими смужками(1,5-2 см завтовшки) посипати неповної столовою ложкою солі, пом'яти руками і залишити на ніч у холодильнику(краще добу солі). Від тривалого лежання в солі вони стають як би провяленными і відмінно зберігають форму, як не заважай їх в салаті. На наступний день їх гарненько віджати, обсмажити в олії. Дати стекти маслу. Часник із зеленню подрібнити, посолити, нехай дадуть сік. Перець нашаткувати соломкою, моркву на корейській тертці, посипати коріандром, перцем, кунжутом, змішати з медом, часником і зеленню. (Сюди ж додати сирої цибулю півкільцями). Все з'єднати з баклажанами, додати оцет, якщо необхідно до солити соєвим соусом. При бажанні можна ще додати масла(простого або кунжутного). Тепер поставити на добу в холодильник.

Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: добу, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Свинина по-китайськи
Канадський медовий торт
Французький картопляний пиріг
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: