Головна » Статті » Рецепти

Банановий пудинг
Банановий пудинг:

Згущене молоко 400 г
Холодна вода 1 склянки
Суміш для ванільного пудингу 85 р
Вершки для збивання 2 склянки
Маложирні ванільні вафлі 36 шт.
Банани, порізані скибочками 3 шт. середнього розміру.

Змішайте згущене молоко, воду і суміш для пудингу до однорідного стану. Додайте охолоджені збиті вершки. Викладіть один стакан суміші на дно форми для запікання. Накрийте третин частиною вафель і скибочками бананів. Зробіть ще один шар. Охолодіть кілька годин перед подачею.

Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочками, банановий

Рекомендовані рецепти:

Домашній сир швидкого приготування (рецепт)
Тефтелі морквяно-м'ясні
Тонкі пиріжки з картоплею
Желе «Цитринка»
Мафіни з бананом і горіхами
Пиріг з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: