Головна » Статті » Рецепти

Помідори по корейськи
Помідори по корейськи:

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)
4 шт. болгарських перцю
2 головки часнику
зелень.
Заправка:
100 гр. оцту
100 гр. ростить. масла
100 гр. цукру
2 ст. л. солі.

Перець, часник перекрутити на м'ясорубці . Перемішати. Зелень порізати. Укладати шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання згори. Ввечері зробила, вранці вже готово! А після можна тримати в звичайному положенні. На наступний день ще смачніше!

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, помідори

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Свинячі реберця в пиві
Заливна шинка
Булочки з корицею
"Сніжне" печиво
Морквяно-апельсиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: