Риба в шинку: Хек 800 р. Можна взяти будь-яку іншу морську рибу або філе риби. Кабачки 2 середніх Часник 4-5 зубчиків Сіль Перець чорний мелений Приправа для риби Борошно для панірування Рослинна олія Рибний бульйон 150мл. Зварити з кісточок, рибних обрізків. Кетчуп «Помідорний» 6 ст. ложок Сир твердий 50г Зелень петрушки і кропу Листя салату для прикраси. Рибу почистити, порізати на шматки, вийняти кісточки. Отримане філе посолити, поперчити і приправити. Обваляти рибу в борошні і обсмажити на рослинному маслі. Кабачки помити і розрізати уздовж на скибочки товщиною 0,5 див. Деко змастити олією і викласти кабачки одним шаром. Змастити маслом і поставити в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Кабачки не треба запікати. Вони повинні тільки розм'якнути. Кожен шматочок кабачка змащуємо кетчупом і посипаємо давленим часником. На край скибочки кладемо шматочок смаженої риби і закручуємо рулетом. Складаємо рулети зубочистками. Готові рулети викладаємо на застелений пергаментом або фольгою деко, змащене маслом. Зверху рулети змащуємо трохи кетчупом. Виливаємо посолений за смаком рибний бульйон. Якщо немає бульйону, то додаємо підсолену воду. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Готові рулети посипаємо рубаною зеленню. Викладаємо рулети на тарілку на салатні листя. Не забудемо вийняти зубочистки.
|