Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані кабачки
Фаршировані кабачки:

кабачки або цукіні 1 кг
м'ясний фарш 400 грам
рис 0,5 склянки
сметана 1 склянку
твердий сир 150 грам
цибуля ріпчаста 100 грам (1 штука велика)
часник 2-3 зубчики
зелень кріп або петрушка
сіль, перець за смаком.

вимийте Кабачки і нарежте кружечками завтовшки 2 див. Середину виріжте ножем, товщина стінки приблизно 1 см. Якщо кабачки дрібні, то можна розрізати їх вздовж, у формі човників. Рис відварити до готовності. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити. Додати у фарш, рис, цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, зелень. Цибулю можна додавати і не обсмажений, тоді його потрібно пропустити через м'ясорубку. Фаршируємо підготовлені кабачки, викладаємо на деко. Готуємо сметанний соус. У сметану додаємо сіль, перець, часник, зелень, можна додати будь-які приправи на ваш смак. Заливаємо цим соусом кабачки. Посипаємо тертим сиром. Ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Пікантні гарячі бутерброди
Печиво "Новорічна суміш"
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Шинка, запечена з ананасами
Трюфелі з апельсинових скоринок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: