Булочки «Троянди»: пакетик сухих дріжджів(10 грам) 100 гр.цукру 1 яйце 215 гр.молока 400 гр.борошна 100 гр.слив.масла пакетик ваніліну родзинки. Дріжджі змішати з 1 ч. л. цукру,додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину злив.масла. Борошно просіяти. У миску покласти розтоплену половину злив.масла,половину цукру,ванілін і підійшли дріжджі.Перемішати і вводити борошно.Замісити тісто і поставити його в тепле місце. Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат,товщиною в 1 см. Змастити другою половиною розтопленого злив.масла,посипати другою половиною цукру і родзинками.загорнути рулетом і розрізати на частини по 3-4 див. Скласти булочки на протвинь і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли запечуться ,обмазати їх сиропом.
|