Головна » Статті » Рецепти

Булочки «Троянди»
Булочки «Троянди»:

пакетик сухих дріжджів(10 грам)
100 гр.цукру
1 яйце
215 гр.молока
400 гр.борошна
100 гр.слив.масла
пакетик ваніліну
родзинки.

Дріжджі змішати з 1 ч. л. цукру,додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину злив.масла. Борошно просіяти. У миску покласти розтоплену половину злив.масла,половину цукру,ванілін і підійшли дріжджі.Перемішати і вводити борошно.Замісити тісто і поставити його в тепле місце. Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат,товщиною в 1 см. Змастити другою половиною розтопленого злив.масла,посипати другою половиною цукру і родзинками.загорнути рулетом і розрізати на частини по 3-4 див. Скласти булочки на протвинь і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли запечуться ,обмазати їх сиропом.

Просмотров: 386
Категория: Рецепти |
| Теги: цукру, половину

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Готуємо бісквітне тісто
Закуска "Морське чудо"
Сирники
Домашні чебуреки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: