Шашлик з курки в духовці: Філе курки 2 штуки Рослинне масло 2 ст. ложки Часник 2 зубчики Цукор 1 ст. ложка Коріандр 1 ст. ложка (сухий або свіжий) Соєвий соус 1 ст. ложка Перець чилі, сіль за смаком. Шпажки замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками. Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: рослинного масла, цукру, коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі і перцю. Накриваємо все це справа плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години. Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо в зручну форму для випікання і готуємо близько 20 хвилин. Шашлик повинен вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте один раз перевернути шпажки.
|