Головна » Статті » Рецепти

Шашлик з курки в духовці
Шашлик з курки в духовці:

Філе курки 2 штуки
Рослинне масло 2 ст. ложки
Часник 2 зубчики
Цукор 1 ст. ложка
Коріандр 1 ст. ложка (сухий або свіжий)
Соєвий соус 1 ст. ложка
Перець чилі, сіль за смаком.

Шпажки замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками. Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: рослинного масла, цукру, коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі і перцю. Накриваємо все це справа плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години. Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо в зручну форму для випікання і готуємо близько 20 хвилин. Шашлик повинен вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте один раз перевернути шпажки.

Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, шпажки

Рекомендовані рецепти:

Цукерки з вишні
Швейцарський шоколадний рулет
Торт "Медове поліно"
Солодкі профітролі
Пиріг лимонно-медовий
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: