Головна » Статті » Рецепти

Ледачі відбивні з курячого філе
Ледачі відбивні з курячого філе:

Куряча грудка (можна відразу 2)
Яйця 1 або 2 в залежності від м'яса.
Сметана 2,3 ст. ложки,
Манна крупа 2,3 ст. ложки,
Болгарський перець 1
Сіль,
Спеції,
Олія для смаження.

грудки Порізати на дрібні шматочки (квадратики), Беремо велику ємність перекладаємо туди м'ясо. Додаємо яйце, сіль, манку, сметану, нарізаний болгарський перець. Все ретельно перемішуємо. Відправляємо нашу заготовку в холодильник. Можна і відразу смажити, але якщо м'ясо постоїть пару годин і просочиться, воно вийде надзвичайно ніжним. На ранок обов'язково залишиться ще, можна приготувати на сніданок, покласти на булку, якщо ви збираєте чоловікові обід, буде дуже до речі.

Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, болгарський

Рекомендовані рецепти:

Мова з яблуками
Буженина, приготована в рукаві
Філе курки, фаршироване ківі
Пісні рогалики
Макарони з білим соусом
Куряче суфле "Ніжність"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: