Ледачі відбивні з курячого філе: Куряча грудка (можна відразу 2) Яйця 1 або 2 в залежності від м'яса. Сметана 2,3 ст. ложки, Манна крупа 2,3 ст. ложки, Болгарський перець 1 Сіль, Спеції, Олія для смаження. грудки Порізати на дрібні шматочки (квадратики), Беремо велику ємність перекладаємо туди м'ясо. Додаємо яйце, сіль, манку, сметану, нарізаний болгарський перець. Все ретельно перемішуємо. Відправляємо нашу заготовку в холодильник. Можна і відразу смажити, але якщо м'ясо постоїть пару годин і просочиться, воно вийде надзвичайно ніжним. На ранок обов'язково залишиться ще, можна приготувати на сніданок, покласти на булку, якщо ви збираєте чоловікові обід, буде дуже до речі.
|