Головна » Статті » Рецепти


Салат-желе з овочами:200 грам моркви,200 грам морозива зеленого горошку,350 грам картоплі,200 грам вареної шинки,100 грам яблук,лимонний сік,сіль,перець,6 столових ложок майонезу,3 столових ложки сметани,5 варених яєць,200 овочевого бульйону,20 грам желатину,1 столова ложка гірчиці.Відварити і дрібно нарізати кубиками картоплю, моркву і додати горошок. Шинку і яблука дрібно порізати. Яблука скропити лимонним соком. Все змішати. Приготувати соус: змішати майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець . В 200 грамах бульйону розвести желатин і все змішати. Вистелити форму харчовою плівкою, щоб краї звисали, половину салату розкласти на дно форми викласти яйця і...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Грінки з помідорами і сиром:3 шматочки хліба, найкраще від багета1 яйце2 столові ложки молокаполовина помідора3 столові ложки тертого сирузелень кропусіль, перецьрослинне масло.Яйце змішати з молоком, подрібненим кропом, посолити, поперчити. Всю суміш добре збити віночком або вилкою. Хліб нарізати. Викласти шматочки хліба в яєчну суміш і дати добре їй вбратися, а поки що поставити на плиту сковороду з рослинним маслом і добре прогріти. Обсмажити грінки з двох сторін, якщо залишиться в тарілці трохи яєчної суміші, то обережно долити її поверх грінок. Потім на готові грінки покласти по тонкому кружку помідора, злегка посолити і...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Биточки на сніданок:Картопля варена 4 штСир твердий 100 грШинка(ковбаса) 150 грЛук зеленийСіль(якщо потрібно)Перецьсире Яйце 2 штБорошно 1 ст. ложка.Картоплю,сир і ковбасу натерти на тертці. Додати яйця,цибулю зелений ,поперчити і, якщо потрібно, посолити. Додати борошно і все добре перемішати. Обваляти в борошні, зробити у вигляді биточків і смажити їх на сковороді. І подаємо , полив сметаною.
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-банановий ранковий коктейль:1 заморожений стиглий банан2 чайних ложки какао-порошку2 склянки шоколадного молока1 столова ложка лляного насіння1/2 чайної ложки ванілінуЩіпка кориці.Сміливі в блендері банан, додайте какао, молоко, ванілін і корицю. Збийте до однорідної маси. Розлийте по келихах і подавайте до сніданку.
Переглядів: 535
Рецепти | | Коментарі (0)

Смугастий сирно-малиновий десерт:100 г малинового варення1/2 склянки ягід для прикраси250 г сиру150 мл вершків жирністю 20-30%100 г вафель або сухого печива здобного50 г темного шоколаду (60% какао)1/2 чайна ложка цукрової пудри.Протріть сир через сито. Збийте міксером вершки з сиром і цукровою пудрою так, щоб не було грудочок. Вафлі або печиво розкришите не занадто дрібно. Шоколад натріть на тертці. На дно високих склянок викладіть трохи малинового варення, потім сирно - вершкову суміш. Шари повторіть. Останнім повинен бути сир. На сир викладіть ягоди.
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Крем-лікер:1 пляшка 0,5 літра горілки300 мл кип'яченої теплої води,у цій воді розчинити 250 гр цукру та4 г/л розчинної кави,додати ванільний цукор за смаком, якщо єромову есенцію1 банку згущеного молока. Все це добре перемішати у блендері, залити в пляшку і в холодильник. Можна вживати відразу, а може і постояти до потрібного події, тільки перед вживанням перемішувати.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочева запіканка:4-6 картоплин,2 молодих кабачка,2 баклажана,3-4 болгарських перцю,3-5 помідорів,2-4 зубчики часнику,500г сметани,1 ч ложка солі, перець.Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді. Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець – соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати. Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик з баранини:М'ясо 500 гЦибуля 3 штЗелена цибуля-100 гПомідори 200 гЛимон 1 штОцет 1 ст. лРозтоплене масло 2 ст. л.Баранину обмити, нарізати невеликими шматками, скласти в посуд, посолити, посипати меленим перцем, додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, 1 ст. л оцту, перемішати. Накрити посуд кришкою і прибрати в холодне місце на 3-4 години. Перед жаренням готові мариновані шматки нанизати на шампури упереміж з цибулею, нарізаними кільцями. Смажити над палаючими деревним вугіллям приблизно 15-20 хв, рівномірно повертаючи шампури. Готовий шашлик зняти з шампурів, викласти на блюдо, полити розтопленим маслом, посипати зеленою цибулею, обкласти порізаними помідорами....
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачковий торт:Кабачки 3 шт.Борошно 2 склянки.Яйця 3-4 шт.Майонез 200 р.Часник 3 зубчики.Помідори 2 шт.Сир 70 р.Рослинна олія для смаження.Сіль, перець за смаком. Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Посолити, поперчити і віджати сік. Додати яйця, борошно і добре перемішати. Тісто має бути як на оладки. Випікати на попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні. До речі, тісто по сковороді не розтікається, тому після того як выльете його на сковороду, акуратно, краще лопаткою, розподіліть його по сковороді. Смажаться млинці-коржики дуже швидко. Буквально за пару хвилин з кожного боку, викладати на паперовий рушник,...
Переглядів: 562
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з редьки і яблук із сметаною:Яблуко 1 шт.Огірок свіжий 1 шт.Цукор 1 ч. л.1 шт. РедькаСметана 1 ст. л.Сіль за смаком.Редьку очистити, натерти на дрібній тертці або нарізати соломкою. Очистити яблука від шкірки і натерти соломкою. Все змішати, додати сіль, цукор і заправити сметаною. Огірок помити і нарізати кружечками. Викласти салат на середину тарілки.
Переглядів: 574
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1181-1190 1191-1200 1201-1210 1211-1220 1221-1230 ... 4691-4700 4701-4708