Салат-желе з овочами:200 грам моркви,200 грам морозива зеленого горошку,350 грам картоплі,200 грам вареної шинки,100 грам яблук,лимонний сік,сіль,перець,6 столових ложок майонезу,3 столових ложки сметани,5 варених яєць,200 овочевого бульйону,20 грам желатину,1 столова ложка гірчиці.Відварити і дрібно нарізати кубиками картоплю, моркву і додати горошок. Шинку і яблука дрібно порізати. Яблука скропити лимонним соком. Все змішати. Приготувати соус: змішати майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець . В 200 грамах бульйону розвести желатин і все змішати. Вистелити форму харчовою плівкою, щоб краї звисали, половину салату розкласти на дно форми викласти яйця і...