Головна » Статті » Рецепти

Шашлик з баранини
Шашлик з баранини:

М'ясо 500 г
Цибуля 3 шт
Зелена цибуля-100 г
Помідори 200 г
Лимон 1 шт
Оцет 1 ст. л
Розтоплене масло 2 ст. л.

Баранину обмити, нарізати невеликими шматками, скласти в посуд, посолити, посипати меленим перцем, додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, 1 ст. л оцту, перемішати. Накрити посуд кришкою і прибрати в холодне місце на 3-4 години. Перед жаренням готові мариновані шматки нанизати на шампури упереміж з цибулею, нарізаними кільцями. Смажити над палаючими деревним вугіллям приблизно 15-20 хв, рівномірно повертаючи шампури. Готовий шашлик зняти з шампурів, викласти на блюдо, полити розтопленим маслом, посипати зеленою цибулею, обкласти порізаними помідорами. Подати соус або гранатовий сік.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: шашлик, посипати

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і бекону
Бутерброди "Пікантні"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Налисники на молоці
Тарталетки з куркою і помідорами
Сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: