Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачного салатику. Чому така назва? У складі є грибочки мариновані, от і назва осіннє.)) Продукти потрібні такі: філе куряче одне ціле (грудка), невелика баночка маринованих опеньків, майонез і морква по-корейськи.
Як готується салат "Осінній привіт": морква по-корейськи накладається на широке блюдо, а куряче філе відварюється до цілковитої готовності. Варити мяско важливо з лавровим листочком і з сіллю. Потім відварене філе кубиками нарізаємо, розміри кубиків повинні бути не більшими. Змішуємо куряче мяско з морквою і сюди ж викладаємо мариновані опеньки. Якщо гриби не великі - закладаємо їх у салат цілими. Якщо капелюшки досить великі нарізаємо на чотири частини або взагалі часточками (як на смаження).
Тепер змішуємо всі три інгредієнти і майонезу додаємо. Виходить дуже ароматний і по-справжньому осінній салатик. Смачний, для святкового столу підходить. Приємного!