Кабачковий торт: Кабачки 3 шт. Борошно 2 склянки. Яйця 3-4 шт. Майонез 200 р. Часник 3 зубчики. Помідори 2 шт. Сир 70 р. Рослинна олія для смаження. Сіль, перець за смаком. Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Посолити, поперчити і віджати сік. Додати яйця, борошно і добре перемішати. Тісто має бути як на оладки. Випікати на попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні. До речі, тісто по сковороді не розтікається, тому після того як выльете його на сковороду, акуратно, краще лопаткою, розподіліть його по сковороді. Смажаться млинці-коржики дуже швидко. Буквально за пару хвилин з кожного боку, викладати на паперовий рушник, щоб воно ввібрало надлишки масла після смаження. У майонез додати тертий на дрібній тертці часник, сіль, чорний перець за смаком. Можна додати зелень, сир, перетертий сир і т. д. Кожен млинець промазуємо соусом і збираємо торт. Начинка може бути різна (і різаний помідор, і тушкований цибулю з морквою, також смажені баклажани, гриби). Верхній корж змастити майонезом і поставити в холодильник на пару годин — просочитися. Прикрасити торт нарізаними помідорами, а в середину натерти на середній тертці сир.
|