Овочева запіканка: 4-6 картоплин, 2 молодих кабачка, 2 баклажана, 3-4 болгарських перцю, 3-5 помідорів, 2-4 зубчики часнику, 500г сметани, 1 ч ложка солі, перець. Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді. Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець – соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати. Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.
|