Головна » Статті » Рецепти

Овочева запіканка
Овочева запіканка:

4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.

Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді. Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець – соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати. Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, порізати

Рекомендовані рецепти:

Пишний м'ятний бісквіт
Чанахи: рагу по-грузинськи
Зефір на десерт
Закусочний торт "Полянка"
Салат "Салют"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: