Головна » Статті » Рецепти

Шоколад в домашніх умовах
Шоколад в домашніх умовах:

50 грамів масла какао, яке продається брусками або плитками.
200 грамів тертого какао. Замінити його можна порошком какао.
8 столових ложок цукру. Замінити його можна пудрою.
10 гр. звичайного вершкового масла.

Використовуючи водну баню, розтопіть масло-какао і вершкове масло. Додайте туди порошок або терте какао, на свій розсуд. Після цього необхідно додати цукор і чекати повного його розчинення. Додати можна і пудру . Для любителів чорного шоколаду процес практично закінчений, тепер ви можете сміливо розливати масу у формочки. Ідеальним варіантом будуть силіконові, вони можуть бути різних форм, до того ж потім буде простіше дістати з них шоколад. Любителям поласувати молочним шоколадом, потрібні ще й приготовлені заздалегідь вершки. Після цього дочекайтеся остигання шоколадної маси і поставте форми в холодильник. Почекати приблизно годину і робіть пробу. Шоколад вийти.

Просмотров: 350
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Гречка з консервованим тунцем
Трюфелі з апельсинових скоринок
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Хрустка випічка
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: