Головна » Статті » Рецепти

Домашнього шоколад
Домашнього шоколад:

какао 100 грам
цукор 1 ч. л.
вершкове масло 50 грам
молоко 2 ст. л.

Вилити молоко в каструлю і нагріти на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Додати цукор і какао порошок. Розтопити вершкове масло на водяній бані і додати до молока. Перемішати і довести суміш до кипіння. Готувати на повільному вогні близько 2 хвилин. Розлити шоколад по формах і поставити в холодильник на кілька годин для охолодження.
Форма для заморозки льоду цілком підійде!

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: домашнього, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Японський чізкейк
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Сочні з сиром
Рецепт паски
Готуємо "Рибник"
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: