Печиво чізкейк: Основа: 1 1/2 склянки подрібненого печива 3 ст. л. цукру 80г вершкового масла Чізкейк: 250г вершкового сиру 1 склянка цукру 2 ст. л. борошна 3 яйця 240г сметани 1 ч. л. ванільного екстракту Топінг: 240г вершків 60г вершкового масла 240г шоколаду 1/4 склянки цукрової пудри. печиво Подрібнюємо. Додаємо до печива розтоплене масло і перемішуємо до однорідності. Викладаємо масу у форму як основу. На середній швидкості змішуємо разом вершковий сир, цукор і борошно. Потім до однорідної маси вмішуємо на низькій швидкості по одному 3 яйця. Після чого додаємо ванільний екстракт і змішуємо. Потім масу виливаем у форму поверх основі і відправляємо в духовку розігріту до 160 ° с на 45 хвилин. Для глазурі вершки з'єднайте з маслом в сотейнику і нагріваємо, коли починає закипить, знімаємо з вогню і додаємо шоколад. Помішуючи, поки все не розчинитися, потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до однорідності. Коли кейк злегка охолоне заливаємо його глазур'ю. Потім розрізаємо на печенюшкикы і подають, також поки глазур не застигла можна посипати крошеным печивом.
|