Пиріг з яблуками і сливами на листковому тесті: 1 лист листкового тіста 2 сливи 2 невеликих яблука 4 столові ложки коричневого цукру 1 яйце змазування цукрова пудра для сервірування. Розігрійте духовку до 220 градусів. Розморозьте 1 лист листкового тіста протягом приблизно 40 хвилин. Очистіть яблука, поріжте на часточки. Видаліть кісточки із слив і також поріжте часточками. У миску з яблуками додайте 2 столові ложки коричневого цукру і залиште на 5-10 хвилин, щоб виділився сік. В окремій мисці додайте 2 столові ложки коричневого цукру в нарізані сливи і також залиште на 5-10 хвилин, щоб виділився сік. Застеліть лист для випічки пергаментним папером, не змащуйте. Збийте 1 яйце у невеликій мисці і змажте пензлем тісто, особливо по краях. Викладіть скибочки яблук і слив, чергуючи їх, щоб вийшов гарний візерунок. Обов'язково залиште достатньо широкі краю. Випікайте протягом 20 хвилин, поки тісто не почне стовбурчитися по краях. Посипте просіяного цукровою пудрою і подавайте.
|