Гарячі бутерброди з яйцем: хліб бородинський 4-6 скибочок; сирої картопля 1 шт; морква сира 1 шт; яйце 1 шт; цибуля ріпчаста 1 шт; сир 100 г; зелень; перець чорний мелений; сіль. В очищеній картоплі робимо кілька проколів. Ставимо в мікрохвильовку на 6 хвилин при 100% рівні потужності. Морква готуємо аналогічно, готуємо 3 хвилини. Готові овочі охолоджуємо, натираємо на крупній тертці. Змішуємо зі збитим яйцем, дрібно нарізаною цибулею, зеленню, перцем і сіллю. Отриману суміш викладаємо рівним шаром на скибочки хліба. Зверху посипаємо тертим сиром. В режимі гриль запікаємо приблизно 6 хвилин, на високій решітці.
|