Головна » Статті » Рецепти

Закусочні кульки з бринзи і помідор
Закусочні кульки з бринзи і помідор:

Бринза 400 р.
Масло вершкове 40 р.
Помідори черрі 7-8 шт.
Часник 3 зубчики.
Зелень кріп, кінза, зелена цибуля,
петрушка 1 пучок.
Сіль, перець чорний мелений за смаком.

Бринзу натерти на середній тертці. Потім до подрібненої бринзі додати вершкове масло (м'яке, кімнатної температури) і добре перемішати. Отриману суміш з'єднайте з часником, пропущеним через прес, і знову добре перемішуємо. Вымешанная маса повинна мати однорідну консистенцію. Пробуємо на смак. У разі необхідності коригуємо смак додаванням солі, перцю чи часнику. Маленькі помідорчики черрі ретельно промиваємо, обсушуємо. Потім розкладаємо на заздалегідь приготовлені коржі з бринзи. З'єднуємо краю кожної коржі і формуємо з них кульки так, щоб помідорчики виявилися точно в середині. Кульки обвалюємо в дрібно посіченою зеленню і поміщаємо в холодильник на півгодини. Потім охолоджені закусочні кульки з бринзою викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Просмотров: 401
Категория: Рецепти |
| Теги: закусочні, кульки

Рекомендовані рецепти:

"Веселі" мафіни
Молоді кабачки в горіховому соусі
Бутерброди з ананасом та сиром
Лимонне задоволення
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Трюфелі з апельсинових скоринок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: