Закусочні кульки з бринзи і помідор: Бринза 400 р. Масло вершкове 40 р. Помідори черрі 7-8 шт. Часник 3 зубчики. Зелень кріп, кінза, зелена цибуля, петрушка 1 пучок. Сіль, перець чорний мелений за смаком. Бринзу натерти на середній тертці. Потім до подрібненої бринзі додати вершкове масло (м'яке, кімнатної температури) і добре перемішати. Отриману суміш з'єднайте з часником, пропущеним через прес, і знову добре перемішуємо. Вымешанная маса повинна мати однорідну консистенцію. Пробуємо на смак. У разі необхідності коригуємо смак додаванням солі, перцю чи часнику. Маленькі помідорчики черрі ретельно промиваємо, обсушуємо. Потім розкладаємо на заздалегідь приготовлені коржі з бринзи. З'єднуємо краю кожної коржі і формуємо з них кульки так, щоб помідорчики виявилися точно в середині. Кульки обвалюємо в дрібно посіченою зеленню і поміщаємо в холодильник на півгодини. Потім охолоджені закусочні кульки з бринзою викладаємо на блюдо і подаємо до столу.
|