Головна » Статті » Рецепти

Австрійський штрудель з вишнями
Австрійський штрудель з вишнями:

для тіста:
200 р борошна,
200 р сиру,
4 яєчні жовтки,
80 г цукру,
1/4 ч. л. солі.
для начинки:
200 г вишень,
3-4 яблука,
120 г цукру,
40 г коньяку,
вершкове масло для смаження,
кориця за смаком.

Для тіста з'єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати і поставити в холодильник на 2 години. З вишень вийняти кісточки і залишити трохи постояти, щоб вони пустили сік. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці, додавши корицю і коньяк. Потім з'єднати з вишнями і додати цукор. Тісто розкачати на пергаментним папері тонким шаром, після чого викласти на нього начинку і розрівняти її. Тісто разом з начинкою, згорнути рулетом і поставити в нагріту до 180 градусів духовку. Випікати 35 хвилин, після чого дати струдля охолонути.

Просмотров: 540
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, вишнями

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Апельсинові квадратики
Печиво на йогурті (рецепт)
Сорбе з груші
Рулетики з крабових паличок
Паштет з грибів з сирним сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: