Австрійський штрудель з вишнями: для тіста: 200 р борошна, 200 р сиру, 4 яєчні жовтки, 80 г цукру, 1/4 ч. л. солі. для начинки: 200 г вишень, 3-4 яблука, 120 г цукру, 40 г коньяку, вершкове масло для смаження, кориця за смаком. Для тіста з'єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати і поставити в холодильник на 2 години. З вишень вийняти кісточки і залишити трохи постояти, щоб вони пустили сік. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці, додавши корицю і коньяк. Потім з'єднати з вишнями і додати цукор. Тісто розкачати на пергаментним папері тонким шаром, після чого викласти на нього начинку і розрівняти її. Тісто разом з начинкою, згорнути рулетом і поставити в нагріту до 180 градусів духовку. Випікати 35 хвилин, після чого дати струдля охолонути.
|