Головна » Статті » Рецепти

Хачапурі по-аджарськи
Хачапурі по-аджарськи:

1 кг борошна;
250-300 мл води або молока;
1 ст л цукру;
15 г сухих або 50 г свіжих дріжджів;
Для начинки:
1 кг молодого сиру (натерти);
10 яєць;
200 г вершкового масла (нарізати на 10 шматків).

Дріжджі з цукром розведіть теплою водою або молоком і залиште в теплому місці на 30 хвилин. Замісіть тісто, залиште на 1,5 години, періодично обминаючи. Потім розділіть на 10 однакових кульок, розкачайте в овальні коржики, викладіть на змащене маслом деко, на кожну насипте сир, сформуйте бортики і випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці до тих пір, поки сир не розплавиться, а тісто не придбає золотавий відтінок. Вийміть деко з духовки, на кожне хачапурі покладіть по шматочку масла і розбийте яйце. Випікайте ще 5 хвилин, жовток може залишитися рідким. Подавайте хачапурі гарячим.

Просмотров: 375
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, хачапурі

Рекомендовані рецепти:

Прісна корж зі шпинатом
Апельсинові мафіни
Сирне печиво з базиліком
Пиріг-галета з журавлиною
Яблучні козинаки
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: