Головна » Статті » Рецепти

Овочеві асорті
Овочеві асорті:

12 середніх картопляних бульб, відварених без шкірки;
200 г печериць (маслюків, підберезників, білих грибів...) або 200-грамова баночка готових маринованих грибів за вашим смаком;
середніх розмірів баклажан;
8 невеликих свіжих помідорів;
2 зубчики часнику;
1 цибулина;
кілька пір'їнок зеленої цибулі;
30 мл олії для смаження;
60-80 г сметани.

Відварену в підсоленій воді картоплю викладіть на середину великого блюда, сметаною і прикрасьте дрібно порубаним зеленою цибулею. Крупно нарізані баклажани і ріпчасту цибулину, а також натертий на тертці часник, обсмажте на маслі і викладіть колом навколо картоплі. Обсмажені або мариновані гриби викладіть навколо баклажанів. Свіжі помідори наріжте великими шматочками і завершіть ними композицію. Подаючи страву на стіл, не забудьте про хліб.

Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: овочеві, викладіть

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Ватрушка "Ласун"
М'ятне печиво "Мохіто"
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Безе
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: