Головна » Статті » Рецепти

Італійські котлети
Італійські котлети:

500 гр. яловичого фаршу
150 гр. бекону
1 цибулина
100 гр. кедрових горішків
3 зубчики часнику
1 пучок петрушки
2 гілочки базиліка
300 гр. свіжих хлібних крихт
250 гр. вершковий сир із зеленню
25 гр. тертого пармезану
цедра 1 лимона
1 яйце
сіль
перець.

Цибулю і часник подрібнюємо. Горіхи порубати ножем. Петрушку і базилік дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на сковорідці цибулю і горіхи 5 хвилин. Додаємо часник,тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню,даємо охолонути. Змішуємо в мисці фарш, зелень, хлібні крихти, вершковий сир, пармезан, цедру і яйце. Додаємо у фарш обсмажену цибулю і часник, гарненько вимішуємо фарш. Прибираємо в холодильник на 1 годину. Формуємо з фаршу плоскі котлетки, обертаємо смужкою бекону і закріплюємо зубочисткою, обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, фарш

Рекомендовані рецепти:

Шоколадна баба (рецепт)
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Угорський пиріг до чаю
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Листкова коса з капустою
Закуска з печериць по-іспанськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: