Італійські котлети: 500 гр. яловичого фаршу 150 гр. бекону 1 цибулина 100 гр. кедрових горішків 3 зубчики часнику 1 пучок петрушки 2 гілочки базиліка 300 гр. свіжих хлібних крихт 250 гр. вершковий сир із зеленню 25 гр. тертого пармезану цедра 1 лимона 1 яйце сіль перець. Цибулю і часник подрібнюємо. Горіхи порубати ножем. Петрушку і базилік дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на сковорідці цибулю і горіхи 5 хвилин. Додаємо часник,тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню,даємо охолонути. Змішуємо в мисці фарш, зелень, хлібні крихти, вершковий сир, пармезан, цедру і яйце. Додаємо у фарш обсмажену цибулю і часник, гарненько вимішуємо фарш. Прибираємо в холодильник на 1 годину. Формуємо з фаршу плоскі котлетки, обертаємо смужкою бекону і закріплюємо зубочисткою, обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.
|