Головна » Статті » Рецепти


Молочний коктейль з морозивом: Банани 1 шт.Молоко 200 млМорозиво вершкове 150 р.В блендер покладіть стиглий очищений банан, налийте холодне молоко і добре збийте. Додайте морозиво і збийте ще раз. Подавайте в прозорих келихах, прикрасивши ягодами, корицею, тертим шоколадом або мигдальними пелюстками.
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

«Тришаровий молочний коктейль»: 200 г ванільного морозива1 склянку молока100 г чорниці100 г полуниці1 попередньо замороженый банан.збиваємо Блендером банан, 1/3 склянки молока і 1/3 пачки морозива. Переливаємо в зручну ємність, прибираємо в холодильник. У чистий блендер, погрушаем 100 гр полуниці, 1/3 склянки молока і 1/3 частина морозива. Збиваємо, переливаємо в ємність і прибираємо в холодильник. Так само чинимо і з чорницею, використовуючи час, що залишився молоко і морозиво. Коли все буде готово, акуратно виливаємо суміші шарами в дві високих склянки: спочатку полуничну, потім бананову і, нарешті, чорничну. Подаємо.
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Крабові палички «Очаровашки»: Крабові палички-1 упаковка(200гр),яйця-3шт,сир-70-100гр,часник-1зубчік,майонез.Яйця відварити. Білки відокремити від жовтків і натерти в різні миски.Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати білки, сир, часник, заправити майонезом і перемішати. Крабові палички акуратно розгорнути (якщо не виходить, опустити їх на кілька хвилин у гарячу воду), змастити яєчно-сирною масою і згорнути в трубочку. Кожну паличку змастити майонезом і вмочити в терті жовтки.
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Тайський огірковий салат: 3 середніх огірка3-4 пера зеленого цибулі2 гілочки петрушки або кінзи2 ст. л. соку лайма1-2 ч. л. цукру.Огірки нарізаємо полукружиями, лук — косими шматочками, петрушку дрібно рубаємо. Кладемо в салатник, поливаємо лаймовим соком, кладемо цукор і перемішуємо. При бажанні можна посипати кунжутом.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширований перчик по-французьки: солодкий перецьфарш (свинина + яловичина 1:1 )цибулюзелень (кріп + петрушка)сіль, перецьпанірувальні сухарівершкове маслосир.У фарш додати рубану зелень, поросяти, ягняти цибулю, сіль, перець за смаком, все добре перемішати. Розрізати перець навпіл, вийняти насіння, покласти фарш в кожну половинку, посипати тертим сиром, зверху панірувальними сухарями і покласти шматочок масла. Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 180-200 ° С.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Традиційний салат: 100 г томати;100 г огірки;50 г болгарський перець;50 г листя салату;30 г зелені петрушки та кропу;Рослинна або оливкова олія;Сік лимона або сіль.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Малиновий мілкшейк: Малина — 150 г,Молоко — 250 мл,Морозиво — 100 г,Цукор — 1 ст. л.Малину кладемо в каструлю, додаємо цукор і доводимо до кипіння. Після цього малину охолоджуємо, поміщаємо в блендер, Додаємо молоко і морозиво і збиваємо пару хвилин до утворення піни.
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Смажені кабачки з помідорами: Кабачки – 3 шт.Помідори – 2 шт.Часник – 3 зубчикиМайонез – 200 гр.кріп – 1/2 пучкаБорошноСільПерець чорний меленийРослинне масло – для смаження.Для початку посмажимо кабачки.Для цього їх необхідно добре помити і порізати на кільця.Скласти в миску і посолити і поперчити.В окрему тарілку насипаємо трохи борошна і кожен кабачок обвалюємо в борошні.Обвалюємо з двох сторін і краю.Викладаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом.Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.Готуємо часниковий майонез. Для цього просто додамо в звичайний майонез видавлений часник і кріп добре перемішаємо.Кабачки...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик зі свинини з кефіром: М'ясо 500 гЦибуля 5 штКефір-1 лМелений чорний перецьКінза (за смаком). Свинину наріжте шматочками (по 20г), складіть в емальовану або глиняний посуд (шар м'яса, шар дрібно порізаної цибулі, шар кінзи), всі приправте сіллю і спеціями. Залийте кефіром і знову покладіть шар м'яса, шар цибулі і т. д. Поставте в холодне місце на добу. Смажте на вугіллі. Під час смаження шашлик поливайте кефіром, в якому він мариновался.
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з полуницею: Пиріг з полуницеюБорошно — 500 грамЦукор — 250 грамМасло або жир свинячий — 200 грамЯйця — 4 штукиСир — 1,2 кгСметана — 2-3 столові ложкиПолуниця свіжа — 400-500 грамВершки — 200-300 млЦукор для вершків — 300 грамванільний цукор 10граммДля лимонної підливи:Лимон — 1 штукаЦукор по смакуВода кип'ячена — 200 млГорілка ( не обов'язково) — 2 столові ложки.Борошно просіваємо, змішуємо з цукром, ваніліном. Охолоджене масло натерти на тертці прямо в борошно, додати 4 жовтки, сметану, замісити тісто. розділити тісто на 2 частини,...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1151-1160 1161-1170 1171-1180 1181-1190 1191-1200 ... 4691-4700 4701-4708