Головна » Статті » Рецепти

Фарширований перчик по-французьки
Фарширований перчик по-французьки:

солодкий перець
фарш (свинина + яловичина 1:1 )
цибулю
зелень (кріп + петрушка)
сіль, перець
панірувальні сухарі
вершкове масло
сир.

У фарш додати рубану зелень, поросяти, ягняти цибулю, сіль, перець за смаком, все добре перемішати. Розрізати перець навпіл, вийняти насіння, покласти фарш в кожну половинку, посипати тертим сиром, зверху панірувальними сухарями і покласти шматочок масла. Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 180-200 ° С.

Просмотров: 441
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, фарширований

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Слойки з яблуками
Печиво з фісташками
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Овочі, запечені з прянощами і медом
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: