Головна » Статті » Рецепти

Фарширований перчик по-французьки
Фарширований перчик по-французьки:

солодкий перець
фарш (свинина + яловичина 1:1 )
цибулю
зелень (кріп + петрушка)
сіль, перець
панірувальні сухарі
вершкове масло
сир.

У фарш додати рубану зелень, поросяти, ягняти цибулю, сіль, перець за смаком, все добре перемішати. Розрізати перець навпіл, вийняти насіння, покласти фарш в кожну половинку, посипати тертим сиром, зверху панірувальними сухарями і покласти шматочок масла. Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 180-200 ° С.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, фарширований

Рекомендовані рецепти:

Паштет з курячої печінки з курагою і фісташками
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Як готується нуга з яєць
Манник з цукатами
Яєчня по-італійськи
Солодкий плов
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: