Смажені кабачки з помідорами: Кабачки – 3 шт. Помідори – 2 шт. Часник – 3 зубчики Майонез – 200 гр. кріп – 1/2 пучка Борошно Сіль Перець чорний мелений Рослинне масло – для смаження. Для початку посмажимо кабачки. Для цього їх необхідно добре помити і порізати на кільця.Скласти в миску і посолити і поперчити.В окрему тарілку насипаємо трохи борошна і кожен кабачок обвалюємо в борошні.Обвалюємо з двох сторін і краю.Викладаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом.Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.Готуємо часниковий майонез. Для цього просто додамо в звичайний майонез видавлений часник і кріп добре перемішаємо.Кабачки зверху промазати часниковим майонезом.Зверху на кожен кабачок викласти помідорне колечко.А на нього ще один кабачок.
|