Головна » Статті » Рецепти

Малиновий мілкшейк
Малиновий мілкшейк:

Малина — 150 г,
Молоко — 250 мл,
Морозиво — 100 г,
Цукор — 1 ст. л.

Малину кладемо в каструлю, додаємо цукор і доводимо до кипіння. Після цього малину охолоджуємо, поміщаємо в блендер, Додаємо молоко і морозиво і збиваємо пару хвилин до утворення піни.

Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: морозиво

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з фрикадельками
"Веселі" мафіни
Рулет "Курятина в желе"
Пудинг з фініками
Горіхово-шоколадне печиво
Вишневий штрудель з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: