Головна » Статті » Рецепти

Яблучний пиріг
Яблучний пиріг:

Борошно 1,5 склянки
Сметана 1,5 склянки
вершкове Масло-130 г
Сода 0,5 ч. л.
Яблука 1 кг
Яйце 1 шт
Цукор 1 стакан.

Розтерти розм'якшене вершкове масло (130 м) і півсклянки цукру, додати сметану (півсклянки) і соду (пів чайної ложки). Замісити м'яке тісто. Викласти на дно змащеної рознімної форми, формуючи невеликі бортики. Близько 1 кг кисло-солодких яблук почистити від шкірки і серцевинки. Нарізати довільно. Приготувати заливку: з'єднати 1-1,5 склянки сметани з одним яйцем, розтертим з 0,5 склянки цукру. Додати 2 ст. ложки борошна. Розмішати, щоб не було грудочок. Випікати при 170 градусах протягом 40-45 хвилин. Готовий пиріг до повного охолодження залишити в духовці, щоб заливка «схопилася». У гарячому або теплому вигляді він розвалюється.

Просмотров: 355
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, яблучний

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Оселедець у східному стилі
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Кекси з чорницею і брусницею
Банановий кекс з маком
Закусочний шпинат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: