Головна » Статті » Рецепти

Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів:

6 великих помідорів
1 стакан відвареного курячого м'яса (філе, стегно), нарізаного невеликими кубиками
1 склянку обсмажених печериць (у мене опеньки)
2 ст. ложки консервованої кукурудзи
2 ст. ложки солодкого перцю, нарізаного кубиками
зелень петрушки
зелена цибуля
листя молодого шпинату або салату-латуку.

Соус:
2 ст. ложки оливкової олії
1 ст. ложка лимонного соку
1 ч. ложка негострої гірчиці або зернистої гірчиці
2 ст. ложки майонезу
сіль, чорний перець.

Зрізати верхівки помідорів, вичистити м'якоть. У мисці змішати інгредієнти для салату, окремо змішати виделкою або маленьким віночком інгредієнти для соусу. Салат заправити і перемішати. Помідори викласти листям шпинату або латуку, ложкою розкласти салат помідори. Пропорції салату варіюйте за вашим смаком. Салат можна заправити просто майонезом, як варіант.

Просмотров: 342
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, салат

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Готуємо сушіння
Шоколадно-горіхове праліне
Риба, запечена з оливками
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: