Головна » Статті » Рецепти

Баклажановий салат по-корейськи
Баклажановий салат по-корейськи:

Баклажани 600 р.
Зелена цибуля 1 пучок.
Цукор 1 ст. л.
Кунжутне масло 1 ст. л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Рисовий оцет 2 ст. л.
Насіння кунжуту 2 ст. л.
Сіль за смаком.

Баклажани нарізати на довгі шматки шматочки шириною і товщиною приблизно 2,5 см баклажани Відварити на пару до м'якості. Зелену цибулю дрібно нарізати, додати цукор, кунжутне масло, соєвий соус, рисовий оцет і семе. Остиглі баклажани порвати на довгі тонкі смужки. Покласти в салатницю, залити заправкою і перемішати.

Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, довгі

Рекомендовані рецепти:

Пряники медово-бананові
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Вареники з сушеними сливами
Галушки картопляні, фаршировані хлібом
Справжні манти
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: