Головна » Статті » Рецепти

Помилкові курячі ніжки
Помилкові курячі ніжки:

Для тіста:
250г борошна
кефір — 0,75 склянки — 1 склянку (залежить від борошна)
сода — 1/2 чайн.лож.
солі на кінчику ножа
500 г курячого фаршу (+1луковица, сіль, перець чорний за смаком) —
1пачка солоної соломки
рослинна олія для смаження.

З кефіру, соди, солі та борошна замісити тісто має бути м'яким, не прилипати до рук). Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 див Фарш добре вимішати, навіть трохи покидати об стіл, щоб добре тримався і не розпадався. Взяти соломку, трохи фаршу приліпити до краю соломки. Потім смужкою тіста обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини соломки і вийде «куряча ніжка». У сковороду налити олії стільки, щоб покривало половину «ніжки», це приблизно 1-1,5 см. Розігріти масло і обсмажити там «ніжки» до зарум'янювання.

Просмотров: 386
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу

Рекомендовані рецепти:

Тонкі пиріжки з картоплею
Пиріг з грибами і гречкою
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Банановий кекс з маком
Домашній кекс
Бутерброди з ананасом та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: