Головна » Статті » Рецепти

Баклажани з горіховою начинкою
Баклажани з горіховою начинкою:

3 баклажана
1 стакан волоських горіхів
зелень петрушки і кропу
3 зубчики часнику
сіль.

Баклажани нарізати уздовж скибочками по 0,5 см завтовшки, замочити у підсоленій воді на 30 хвилин (можна більше), обсушити, обсмажити з обох сторін. Горіхи, зелень і часник пропустити через м'ясорубку або змолоти в блендері. Додати до отриманої масі трохи води, довівши її до сметанообразного стану, посолити за смаком. Масу викласти на скибочки баклажанів, скрутити рулетики і зафіксувати шпажкою. Поставити в холодильник на кілька годин.

Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, горіховою

Рекомендовані рецепти:

Пате з індички з черносмородиновим желе
Слойки з яблуками
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Яблучний штрудель з-австрийски
Закуска "Грибна галявина"
Смажене морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: