Торт «Три молока»: Основа: Борошно – 200 г Вершкове масло – 100 г Коричневий цукор – 50 г Кориця мелена – 2 чайних ложки Начинка: Цукор – 150 г Сухе желе – 40 р Молоко — 600 мл Жирні вершки – 500 мл Грецький йогурт – 150 г Цедра лимона Паличка кориці. Змішайте всі інгредієнти для основи і замісіть тісто. Розкачайте його і викладіть у форму для пирога. Зробіть кілька отворів виделкою і поставте в розігріту до 190°C духовку на 10 хвилин. У каструлі змішайте цукор, більшість молока (близько 100 мл), вершки, йогурт, цедру, закиньте паличку кориці. Поставте на маленький вогонь і доведіть до кипіння. Інше молоко змішайте з желе і залиште на 5 хвилин. Зніміть молочну суміш з вогню, влийте желе і перемішайте до його повного розчинення. Залийте на основу і поставте торт в холодильник до повного застигання желе. Перед подачею збризніть торт корицею.
|