Головна » Статті » Рецепти

Торт «Три молока»
Торт «Три молока»:

Основа:
Борошно – 200 г
Вершкове масло – 100 г
Коричневий цукор – 50 г
Кориця мелена – 2 чайних ложки
Начинка:
Цукор – 150 г
Сухе желе – 40 р
Молоко — 600 мл
Жирні вершки – 500 мл
Грецький йогурт – 150 г
Цедра лимона
Паличка кориці.

Змішайте всі інгредієнти для основи і замісіть тісто. Розкачайте його і викладіть у форму для пирога. Зробіть кілька отворів виделкою і поставте в розігріту до 190°C духовку на 10 хвилин. У каструлі змішайте цукор, більшість молока (близько 100 мл), вершки, йогурт, цедру, закиньте паличку кориці. Поставте на маленький вогонь і доведіть до кипіння. Інше молоко змішайте з желе і залиште на 5 хвилин. Зніміть молочну суміш з вогню, влийте желе і перемішайте до його повного розчинення. Залийте на основу і поставте торт в холодильник до повного застигання желе. Перед подачею збризніть торт корицею.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: желе

Рекомендовані рецепти:

Samosa - індійські пиріжки
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Печенюшки "Міні"
Бутерброди з тунцем
Кекс з лимоном і маком
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: