Головна » Статті » Рецепти


Картопляний гарнір: картопля (за кількістю осіб)часниккріппетрушкаперець червоний стручковийрослинна оліясіль (кількість інгредієнтів — за смаком).Дрібно нарізаємо часник, зелень, перець. Солимо, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.Надрізаємо картоплю скибочками товщиною 2-4 мм не до кінця, а так, щоб вона могла розвернутися віялом. Для такого нарізування картоплину зручно помістити на ложку — краї ложки не дадуть прорізати картоплину до кінця. Якщо картоплини великі — нарізаємо їх на закусочній тарілці або блюдце з невисокими бортиками. Або укладаємо з боків розрізається картоплини дві тонкі дерев'яні реєчки. Викладаємо нарізану картоплю в форму і начиняємо розрізи овочевийсумішшю.Збризкуємо зверху рослинним маслом...
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Полуничне парфе з вершками: Час приготування: 1 година 30 хвилин Порцій: 6Сухе желе – 85 г (будь-фруктовий смак)Свіжі фрукти – 1 склянкуЗбиті вершки.Приготуйте желе, дотримуючись інструкції на упаковці. Остудіть і розлийте по келихах (під нахилом), але залиште приблизно 1/3 склянки приготованого рідкого желе. Дайте желе час застигнути. Ягоди наріжте і додайте до решти желатинової суміші. Перемішайте і додайте близько склянки збитих вершків. Збийте всі разом і викладіть в келихи поверх застиглого желе. Дайте застигнути. Прикрасьте збитими вершками і ягодами. Подавайте охолодженим.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Хліб з сиром і грибами: 340 г сиру110 г вершкового масла100 р зеленого цибулі2 чайні ложки маку1 булка свіжого хліба340 г печериць1 столова ложка вершкового масла1 столова ложка свіжого чебрецю (нарубаного).Розтопіть масло в сковороді. Додайте нарізані гриби. Через 4-5 хвилин, як тільки гриби пустили сік, додайте чебрець і готуйте ще 2-3 хвилини. Перекладіть гриби в тарілку і остудіть. Духовку нагрійте до 170С. Хліб надріжте вздовж і впоперек, не дорізуючи її до кінця. Викладіть хліб на деко, застелене фольгою. У надрізи покладіть нарізаний шматками сир, гриби і розподіліть їх по всій буханці. Вершкове...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутеброды з картоплею: Картоплю -2 штЯйце-1 штЦибуля-1 штОлія соняшниковаСіль(якщо треба), перецьЗеленьМайонез або сметанаБульйон в кубиках або приправа супова для смакуБатон. Натерти 2 середні сирі картоплини , додати цибулину теж потерту на тертці, курячий бульйон, перець і 1 яйце, все добре перемішати. На батон покласти суміш, і цією стороною з сумішшю на розігріту сковороду з маслом, потім перевернути і смажити з іншого боку. Зверху обмазати майонезом або сметаною і посипати зелень. На любителя можна додати часник.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Полуничні хмари: 200г замороженої полуниці15г швидкорозчинного желатину150г цукрової пудриполовинка лимона. Розморозьте полуницю. Сік збережіть. Перетворіть ягоди в однорідне пюре за допомогою блендера. Додайте желатин, дайте йому набрякнути кілька хвилин (дотримуйтесь інструкцій на упаковці), потім додайте цукрову пудру і лимонний сік, перемішайте і нагрівайте на невеликому вогні, помішуючи, до повного розчинення желатину. Не кип'ятіть! 3. Тепер дайте суміші охолонути до кімнатної температури і збивайте міксером 5-7 хвилин на високій швидкості, поки суміш значно не збільшиться в об'ємі, посвітлішає і стане густою. Форму для застигання викладіть вощеного папером для випічки, на папір викладіть полуничну масу і розрівняйте. Залиште...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з шинкою, сиром і овочами: Шинка — 300 рПомідори — 2 штукиПерець болгарський — 2 штукиМакарони — 400 гКукурудза консервована — 300 рСир — 200 рМайонез — за смаком. Відваріть макарони — краще всього використовувати ріжки або спіралеподібні макарони в підсоленій воді, злийте і дайте їм охолонути. Наріжте помідори і перець кубиками, шинку — тонкими скибочками. Сир потріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти, заправте салат майонезом.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Ванільно – шоколадний сирний десерт: 30 – 40 г желатину2 ст. молока500 г нежирного сиру400 г нежирної сметани або йогурту3\\4 ст. цукруванілін за смаком2 ст. л какао. Желатин заливаємо молоком і залишаємо набухати 1 – 1, 5 години. Набряклий желатин ставимо на повільний вогонь і постійно помішуючи, доводимо до повного розчинення. В желатин з молоком, додаємо цукор і ванільний цукор, помішуємо до повного розчинення і охолоджуємо до кімнатної температури. Сир протираємо через сито або за допомогою блендера до пастоподібної консистенції. В желатинову суміш додаємо сметану, добре перемішуємо і змішуємо з сирною масою. Поділяємо...
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Лагман: Лагманлагманая локшина;яловичина;морква;лук;зелена редька;болгарський перець;помідори;часник;картопля;рослинне масло, спеції.М'ясо нарізати середніми кубиками. Перець і моркву нарізати соломкою, редьку і цибулю – кубиками. У казані розжарити рослинну олію. Додати м'ясо. Готувати до тих пір, поки м'ясо не змінить колір.Далі додаємо цибулю, моркву, трохи кетчупу, перець і редьку. Посолити, додати спеції. Накрити кришкою. Поки м'ясо і овочі тушатся, нарізаємо кубиками помідори і картопля. Часник подрібнюємо. Через 10 хв. Додаємо часник, помідори. Картопля. Перемішати, додати киплячу воду (кількість залежить від того, як ви будете подавати у вигляді локшини з підливою, або у вигляді густого...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє морозиво: 1 склянку молока400 гр. цукру100 гр. шоколаду6 жовтків3 склянки жирних вершків.Молоко, цукор і жовтки поставте на водяну баню. Туди ж поломайте шоколад. Томіть цю суміш і помішуйте, поки вона не загусне. Дайте їй охолонути і введіть туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішайте, розкладіть по формах або у загальну форму і поставте в холодильник. Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін., на ваш розсуд.
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба з помідорами під сиром: горбушапомідорисирприправа для рибиборошнораст. масломайонез.Шматочки горбуші обмазала рибної приправою, обваляла в борошні і обсмажила з двох сторін на рослинній олії. Потім виклала шматочки риби на змащене деко і зверху кожен шматочок обмазала майонезом, поклала помідор і посипала тертим сиром. І в духовку на 10-15 хвилин. Можна ще додати болгарський перець.
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1121-1130 1131-1140 1141-1150 1151-1160 1161-1170 ... 4691-4700 4701-4708