Лагман: Лагманлагманая локшина;яловичина;морква;лук;зелена редька;болгарський перець;помідори;часник;картопля;рослинне масло, спеції.М'ясо нарізати середніми кубиками. Перець і моркву нарізати соломкою, редьку і цибулю – кубиками. У казані розжарити рослинну олію. Додати м'ясо. Готувати до тих пір, поки м'ясо не змінить колір.Далі додаємо цибулю, моркву, трохи кетчупу, перець і редьку. Посолити, додати спеції. Накрити кришкою. Поки м'ясо і овочі тушатся, нарізаємо кубиками помідори і картопля. Часник подрібнюємо. Через 10 хв. Додаємо часник, помідори. Картопля. Перемішати, додати киплячу воду (кількість залежить від того, як ви будете подавати у вигляді локшини з підливою, або у вигляді густого...