Хліб з сиром і грибами: 340 г сиру 110 г вершкового масла 100 р зеленого цибулі 2 чайні ложки маку 1 булка свіжого хліба 340 г печериць 1 столова ложка вершкового масла 1 столова ложка свіжого чебрецю (нарубаного). Розтопіть масло в сковороді. Додайте нарізані гриби. Через 4-5 хвилин, як тільки гриби пустили сік, додайте чебрець і готуйте ще 2-3 хвилини. Перекладіть гриби в тарілку і остудіть. Духовку нагрійте до 170С. Хліб надріжте вздовж і впоперек, не дорізуючи її до кінця. Викладіть хліб на деко, застелене фольгою. У надрізи покладіть нарізаний шматками сир, гриби і розподіліть їх по всій буханці. Вершкове масло змішайте з нарізаним зеленим цибулею і маком. Намажте цією сумішшю хліб. Оберніть булку в фольгу. Випікайте 15 хвилин в розігрітій духовці. Потім відкрийте фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб сир розплавився.
|