Головна » Статті » Рецепти

Хліб з сиром і грибами
Хліб з сиром і грибами:

340 г сиру
110 г вершкового масла
100 р зеленого цибулі
2 чайні ложки маку
1 булка свіжого хліба
340 г печериць
1 столова ложка вершкового масла
1 столова ложка свіжого чебрецю (нарубаного).

Розтопіть масло в сковороді. Додайте нарізані гриби. Через 4-5 хвилин, як тільки гриби пустили сік, додайте чебрець і готуйте ще 2-3 хвилини. Перекладіть гриби в тарілку і остудіть. Духовку нагрійте до 170С. Хліб надріжте вздовж і впоперек, не дорізуючи її до кінця. Викладіть хліб на деко, застелене фольгою. У надрізи покладіть нарізаний шматками сир, гриби і розподіліть їх по всій буханці. Вершкове масло змішайте з нарізаним зеленим цибулею і маком. Намажте цією сумішшю хліб. Оберніть булку в фольгу. Випікайте 15 хвилин в розігрітій духовці. Потім відкрийте фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб сир розплавився.

Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, гриби

Рекомендовані рецепти:

Гречані млинці з пшеничною мукою
Пишний м'ятний бісквіт
Печиво горіхове
Полунично-фруктовий салат
Фризийский цукровий хліб
Закуска з курячого філе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: