Головна » Статті » Рецепти

Картопляний гарнір
Картопляний гарнір:

картопля (за кількістю осіб)
часник
кріп
петрушка
перець червоний стручковий
рослинна олія
сіль (кількість інгредієнтів — за смаком).

Дрібно нарізаємо часник, зелень, перець. Солимо, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.Надрізаємо картоплю скибочками товщиною 2-4 мм не до кінця, а так, щоб вона могла розвернутися віялом. Для такого нарізування картоплину зручно помістити на ложку — краї ложки не дадуть прорізати картоплину до кінця. Якщо картоплини великі — нарізаємо їх на закусочній тарілці або блюдце з невисокими бортиками. Або укладаємо з боків розрізається картоплини дві тонкі дерев'яні реєчки. Викладаємо нарізану картоплю в форму і начиняємо розрізи овочевий
сумішшю.Збризкуємо зверху рослинним маслом і поміщаємо в духовку при 200°С. Запікаємо 1 годину. Цей гарнір підходить до багатьох страв.
ПРИМІТКА. За смаком до овочевої суміші можна додати трохи дрібно нарізаного сала або свинокопченостей.

Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: гарнір

Рекомендовані рецепти:

Перець, фарширований по-французьки
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Пате з індички з черносмородиновим желе
Як приготувати закуску з яловичого мови
Вареники з сушеними сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: