Головна » Статті » Рецепти |
![]() картопля (за кількістю осіб) Дрібно нарізаємо часник, зелень, перець. Солимо, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.Надрізаємо картоплю скибочками товщиною 2-4 мм не до кінця, а так, щоб вона могла розвернутися віялом. Для такого нарізування картоплину зручно помістити на ложку — краї ложки не дадуть прорізати картоплину до кінця. Якщо картоплини великі — нарізаємо їх на закусочній тарілці або блюдце з невисокими бортиками. Або укладаємо з боків розрізається картоплини дві тонкі дерев'яні реєчки. Викладаємо нарізану картоплю в форму і начиняємо розрізи овочевий | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |