Головна » Статті » Рецепти

Лагман
Лагман:

Лагман
лагманая локшина;
яловичина;
морква;
лук;
зелена редька;
болгарський перець;
помідори;
часник;
картопля;
рослинне масло, спеції.

М'ясо нарізати середніми кубиками. Перець і моркву нарізати соломкою, редьку і цибулю – кубиками. У казані розжарити рослинну олію. Додати м'ясо. Готувати до тих пір, поки м'ясо не змінить колір.Далі додаємо цибулю, моркву, трохи кетчупу, перець і редьку. Посолити, додати спеції. Накрити кришкою. Поки м'ясо і овочі тушатся, нарізаємо кубиками помідори і картопля. Часник подрібнюємо. Через 10 хв. Додаємо часник, помідори. Картопля. Перемішати, додати киплячу воду (кількість залежить від того, як ви будете подавати у вигляді локшини з підливою, або у вигляді густого супу). Накрити кришкою і готувати до готовності картоплі. Вимкнути. Дати настоятися. У тарілку покласти локшину, залити підливою і посипають зеленню кінзи і кропу.

Просмотров: 401
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Торт "Мурашник"
Закуска з печериць по-іспанськи
Паштет по-східному
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Листкова коса з капустою
Теплий салат з пасти з креветками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: