Лагман: Лагман лагманая локшина; яловичина; морква; лук; зелена редька; болгарський перець; помідори; часник; картопля; рослинне масло, спеції. М'ясо нарізати середніми кубиками. Перець і моркву нарізати соломкою, редьку і цибулю – кубиками. У казані розжарити рослинну олію. Додати м'ясо. Готувати до тих пір, поки м'ясо не змінить колір.Далі додаємо цибулю, моркву, трохи кетчупу, перець і редьку. Посолити, додати спеції. Накрити кришкою. Поки м'ясо і овочі тушатся, нарізаємо кубиками помідори і картопля. Часник подрібнюємо. Через 10 хв. Додаємо часник, помідори. Картопля. Перемішати, додати киплячу воду (кількість залежить від того, як ви будете подавати у вигляді локшини з підливою, або у вигляді густого супу). Накрити кришкою і готувати до готовності картоплі. Вимкнути. Дати настоятися. У тарілку покласти локшину, залити підливою і посипають зеленню кінзи і кропу.
|