Головна » Статті » Рецепти

Полуничні хмари
Полуничні хмари:

200г замороженої полуниці
15г швидкорозчинного желатину
150г цукрової пудри
половинка лимона.

Розморозьте полуницю. Сік збережіть. Перетворіть ягоди в однорідне пюре за допомогою блендера. Додайте желатин, дайте йому набрякнути кілька хвилин (дотримуйтесь інструкцій на упаковці), потім додайте цукрову пудру і лимонний сік, перемішайте і нагрівайте на невеликому вогні, помішуючи, до повного розчинення желатину. Не кип'ятіть! 3. Тепер дайте суміші охолонути до кімнатної температури і збивайте міксером 5-7 хвилин на високій швидкості, поки суміш значно не збільшиться в об'ємі, посвітлішає і стане густою. Форму для застигання викладіть вощеного папером для випічки, на папір викладіть полуничну масу і розрівняйте. Залиште в прохолодному місці, не накриваючи, для застигання на кілька годин. 5. Коли маса застигне, переверніть форму на присипану цукровою пудрою поверхню і видаліть папір. 6. Наріжте кубиками, обваляйте в цукровій пудрі і подавайте.

Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: застигання, викладіть

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Омлет-бісквіт
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Сирна "самса" з грибами
Полуничний пиріг
Суп з ковбасками та овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: