Головна » Статті » Рецепти

Плов з креветками
Варіант плову, дуже популярного в Греції. Середземноморська кухня, переробивши рецепт під себе, зробила блюдо легким і диетическим.Необходимые продукти: півкіло великих креветок (вже почищених і відварених), 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 1 склянку довгого рису, третина склянки оливкової олії, 1 склянка томатного соку, морська сіль, мелений мускатний горіх, сушений базилік, чорний мелений перець.
Процес приготування: Цибулю нарізати дуже дрібно кубиками. У сковороду з високими бортиками або в глибокий сотейник налити масло, добре розігріти, обсмажити цибулю до прозорості, додати пропущений через прес часник і тушкувати під кришкою 5 хвилин.
Налити томатний сік, посолити, поперчити, варити 10 хвилин.
Додати склянку окропу і закласти промитий рис. Посипати базиліком і мускатним горіхом. Розрівняти, зменшити вогонь до мінімального, закрити і варити рис майже до готовності.
В потрібний момент з'єднати з креветками. Перемішати і тушкувати до повної м'якості рису. Відразу подавати на стіл.
Просмотров: 703
Категория: Рецепти |
| Теги: Під, варити

Рекомендовані рецепти:

Японський чізкейк
Омлет з щавлем і сиром
Курка з квасолею
Круасани з шоколадом
Млинці з м'ясом
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: