Грінки з помідорами і сиром: 3 шматочки хліба, найкраще від багета 1 яйце 2 столові ложки молока половина помідора 3 столові ложки тертого сиру зелень кропу сіль, перець рослинне масло. Яйце змішати з молоком, подрібненим кропом, посолити, поперчити. Всю суміш добре збити віночком або вилкою. Хліб нарізати. Викласти шматочки хліба в яєчну суміш і дати добре їй вбратися, а поки що поставити на плиту сковороду з рослинним маслом і добре прогріти. Обсмажити грінки з двох сторін, якщо залишиться в тарілці трохи яєчної суміші, то обережно долити її поверх грінок. Потім на готові грінки покласти по тонкому кружку помідора, злегка посолити і поперчити. Посипати тертим сиром і поставити під гриль до готовності, щоб сир розтанув і утворилася красива корочка.
|