Головна » Статті » Рецепти

Салат з яловичиною, помідорками і яйцями
Салат з яловичиною, помідорками і яйцями:

150 г відвареної яловичини
12 помідорів чері
8 перепелиних яєць
листя зеленого салату
соус:
5 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. оцту 6%
1 ч. л. гірчиці
2 зубчики часнику
сіль перець.

Варену яловичину нарізати соломкою. Листя салату порвати руками.
Для соусу:
змішати масло, оцет, гірчицю, додати видавлений через чеснокодавку часник, посолити, поперчити. Перемішати листя салату, м'ясо і заправку. Помідори черрі і перепелині яйця розрізати на дві частини. На тарілку викласти листя салату і м'ясо.

Просмотров: 553
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, листя

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "сонечка"
Французькі булочки
Бутерброди з сирним салатом
Samosa - індійські пиріжки
Торт "Медовик"
Макові тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: