Домашній сир: Чудовий рецепт домашнього сиру. Швидкий і «без заморочок». Смак типу сулугуні або ніжною бринзи. Можна робити з кропом, кінзою, горіхами, оливками, паприкою. 1 літр молока 1 ст. л. крупної солі 200 мл сметани 3 яйця. У молоко покласти сіль і все це закип'ятити. Сметану збити з яйцями (просто рівномірно з'єднати) і тонкою цівкою влити в кипляче молоко. Варити, помішуючи, 3-4 хвилини. Коли утворюються великі пластівці, додати порізаний кріп (я ще додала мелкопорезанную половинку китайського часнику). А потім сир треба процідити через сито або марлю. Віджати, поставити на ніч вантаж і прибрати в холодильник.
|