Головна » Статті » Рецепти

Вечеря «Асорті»
Вечеря «Асорті»:

2 середніх баклажана,
6-7 середніх сирих картоплин,
8 невеликих шматочків курятини
2 шт. болгарського червоного перцю, ріпчаста цибуля-2 шт. середніх,
кропу на посипання (обов'язково, він підкреслює смак),
4 зубчики часнику,
1 ст. л. лимонного соку.
Масло рослинне для смаження.

Баклажани нарізати кубиками, присолити і дати постояти хвилин 7, щоб пішла гіркота . Картоплю нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії до готовності(відставити окремо). М'ясо посмажити разом з цибулею. Відкласти в окрему миску. Промиті баклажани обсмажити разом з нарізаним смужками перцем. В кінці смаження додати до баклажанів і перцю роздавлений часник, згасити 5 хв. Зняти з вогню і змішати все з смаженою картоплею і м'ясом. Посипати кропом.Збризнути соком лимона. Накрити кришкою. Дати постояти хвилин 5.

Просмотров: 384
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, середніх

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Сирний пиріг з какао і вишнею
Апельсинові мафіни
Торт для ангела
Риба, запечена з оливками
Пастуше пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: