Вечеря «Асорті»: 2 середніх баклажана, 6-7 середніх сирих картоплин, 8 невеликих шматочків курятини 2 шт. болгарського червоного перцю, ріпчаста цибуля-2 шт. середніх, кропу на посипання (обов'язково, він підкреслює смак), 4 зубчики часнику, 1 ст. л. лимонного соку. Масло рослинне для смаження. Баклажани нарізати кубиками, присолити і дати постояти хвилин 7, щоб пішла гіркота . Картоплю нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії до готовності(відставити окремо). М'ясо посмажити разом з цибулею. Відкласти в окрему миску. Промиті баклажани обсмажити разом з нарізаним смужками перцем. В кінці смаження додати до баклажанів і перцю роздавлений часник, згасити 5 хв. Зняти з вогню і змішати все з смаженою картоплею і м'ясом. Посипати кропом.Збризнути соком лимона. Накрити кришкою. Дати постояти хвилин 5.
|