Головна » Статті » Рецепти

Макарони по-флотськи
Макарони по-флотськи:

Макарони —400гр.
Фарш — 400 г
Цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
Томатн.сік - 350гр.

Готуємо звичайні макарони по-флотськи: макарони відварити , бажано ,щоб вони трішки не доварились. Підсмажити нарізану цибулину або дві , покласти фарш, трохи кипяточка , згасити , додати томатний сік або пасту, смажити, поки не википить рідина, потім посолити і поперчити за смаком .Усі наш соус готовий, якщо він сухуватий - долийте води, але небагато. Макарони додати хвилин за 20 до їжі, щоб вони не стали м'якими ( не розлізлися) і стільки, щоб з'їли все це за один раз ( тому якщо підливи забагато, можна відкласти її в окремий посуд, а потім ще приготувати , але це буде вже свіжу страву). Покласти в тарілки і посипати зеленню, якщо є трохи свіжої кінзи — просто здорово! Незвичайний запах томату і кінзи (або кропу), гострий смак — краса!

Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони

Рекомендовані рецепти:

Картопляні пиріжки з капустою
Коржики на кефірі "від бабусі"
Закусочні рибні кульки
Соус "Бер-блан"
Курячі зрази з грибами і рисом
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: