Макарони по-флотськи: Макарони —400гр. Фарш — 400 г Цибуля ріпчаста — 1-2 шт. Томатн.сік - 350гр. Готуємо звичайні макарони по-флотськи: макарони відварити , бажано ,щоб вони трішки не доварились. Підсмажити нарізану цибулину або дві , покласти фарш, трохи кипяточка , згасити , додати томатний сік або пасту, смажити, поки не википить рідина, потім посолити і поперчити за смаком .Усі наш соус готовий, якщо він сухуватий - долийте води, але небагато. Макарони додати хвилин за 20 до їжі, щоб вони не стали м'якими ( не розлізлися) і стільки, щоб з'їли все це за один раз ( тому якщо підливи забагато, можна відкласти її в окремий посуд, а потім ще приготувати , але це буде вже свіжу страву). Покласти в тарілки і посипати зеленню, якщо є трохи свіжої кінзи — просто здорово! Незвичайний запах томату і кінзи (або кропу), гострий смак — краса!
|