Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані кабачки
Фаршировані кабачки:

кабачки або цукіні – 1 кг
м'ясний фарш – 400 грам
рис – 0,5 склянки
сметана – 1 стакан
твердий сир – 150 грам
цибуля ріпчаста – 100 грам
часник – 2-3 зубчики
зелень – кріп або петрушка
сіль, перець – за смаком.
Можна додати сир.

вимийте Кабачки і нарежте кружечками завтовшки 2 див. Середину виріжте ножем, товщина стінки приблизно 1 см. Якщо кабачки дрібні, то можна розрізати їх вздовж, у формі човників. Рис відварити до готовності. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити. Додати у фарш, рис, цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, зелень. Цибулю можна додавати і не обсмажений, тоді його потрібно пропустити через м'ясорубку. Фаршируємо підготовлені кабачки, викладаємо на деко. Готуємо сметанний соус. У сметану додаємо сіль, перець, часник, зелень, можна додати будь-які приправи на ваш смак. Заливаємо цим соусом кабачки. Посипаємо тертим сиром. Ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів. Фаршировані кабачки готові.

Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Картопляні пиріжки з капустою
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Шоколадні цукерки з м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: