Легкі лимонні тістечка: 200 г вершкового масла150 г цукру1 пакетик ванільного цукру сіль3 яйця2 лимона250 г борошна2 чайних ложки розпушувача150 г цукрової пудри.Нагріти духовку до 200 гр. Вершкове масло збити в круту піну, послідовно додаючи в нього цукровий пісок, ванільний цукор, сіль і яйця. Один лимон вимити. обсушити, натерти цедру і вичавити сік. Сік і цедру додати до цукрово-вершковою масою. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти зверху на вершкову масу, все ретельно перемішати. Деко змастити вершковим маслом, заповнити тістом, розрівняти і випікати в духовці близько 20 хвилин. Вийняти пиріг з духовки. З другого...