Головна » Статті » Рецепти


Салат з моркви з сиром: морква 500 гр.сир нежирний 300 гр.часник за смакомнежирна сметана або йогурт 50 гр.Свіжу моркву натерти на середній тертці, твердий сир на крупній. Все змішати, додати подрібнений часник, сіль, сметану і перемішати.
Переглядів: 699
Рецепти | | Коментарі (0)

Легкі лимонні тістечка: 200 г вершкового масла150 г цукру1 пакетик ванільного цукру сіль3 яйця2 лимона250 г борошна2 чайних ложки розпушувача150 г цукрової пудри.Нагріти духовку до 200 гр. Вершкове масло збити в круту піну, послідовно додаючи в нього цукровий пісок, ванільний цукор, сіль і яйця. Один лимон вимити. обсушити, натерти цедру і вичавити сік. Сік і цедру додати до цукрово-вершковою масою. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти зверху на вершкову масу, все ретельно перемішати. Деко змастити вершковим маслом, заповнити тістом, розрівняти і випікати в духовці близько 20 хвилин. Вийняти пиріг з духовки. З другого...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Шаурма (по домашньому): тонкий лаваш — одна штукакуряче філе — 200 грамкорейська морква — 100 грамкорейська капуста — 100 грамогірок — одна штукапомідор — одна штукамайонез — за смакомкетчуп — за смакомсіль — за смакомчорний мелений перець — за смакомрослинна олія — для смаження.Куряче філе помиємо, обсушим, наріжемо невеликими волокнами, посолити, поперчити і обсмажимо на рослинному маслі. Огірок помиємо, обсушим і наріжемо тонкою соломкою. Помідор помиємо і наріжемо невеликими шматочками. Окремо приготуємо соус. Для цього кетчуп змішаємо з майонезом і трохи посолимо і поперчимо. Після цього на стіл викладемо...
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Помідори по-корейськи: 2 кг помідор порізати крупно (навпіл)4 шт. болгарських перцю2 головки часнику2 шт червоний пекучий перецьзелень.Заправка:100 гр. оцту100 гр. ростить. масла100 гр. цукру2 ст. л. солі.Перець, часник, червоний пекучий перець 2 шт ,перекрутити на м'ясорубці . Перемішати. Зелень порізати. Укладати шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень і додати заправку. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання згори. Ввечері зробила, вранці вже готово! А після можна тримати в...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Яєчня в помідорах: помідори 2 шт.яйця 2 шт.масло рослинне 1 ст. л.зелень (петрушка або кріп)сіль, перець (за смаком).Помідори вимити, обсушити і зрізати верхівки. Акуратно видалити м'якоть. Кожен помідор посолити, поперчити і змастити маслом. Вбити туди яйце, акуратно, щоб не пошкодити жовток. Ще трохи посолити і поперчити. Викласти помідори на змащену маслом форму або сковороду й запікати в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. При подачі посипати рубаною зеленню.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Перець з сирною начинкою і яйцем: 3 болгарських перцю300гр. твердого сируМайонез3 варених яйця3 зубчики часнику.Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо до нього видавлений часник, трохи майонезу і перемішуємо. Вимиваємо перці, зрізаємо верхню частину перцю (щоб було зручно фарширувати), видаляємо з них насіння. Фаршируємо перець сирною масою, залишивши місце в середині, в яке ми вставляємо яйце. Щільно заповнюємо решту місце сирною масою. Ставимо перці в холодильник на 3 години. Виймаємо і розрізаємо на гуртки шириною близько сантиметра. Готово! Відмінна закуска до святкового столу.
Переглядів: 543
Рецепти | | Коментарі (0)

Ананасову-манговий коктейль: 1 манго, нарізаний кубиками1 склянку свіжого нарізаного ананаса1 склянку льоду1 / 2 банана, очищеного і порізаного на шматки170 грам ванільного йогурту1 столова ложка меду1 дрібка ванілінумолоко.Помістіть в блендер шматочки льоду, йогурт, банан, часточки ананаса, манго, мед і ванілін. Залийте все молоком і збийте до загустіння. Подавати коктейль відразу ж в охолодженому вигляді.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Молода картопля: Молода картопля800 гр. картоплі1 головка ріпчастої цибулі100 гр. сала40 гр. сметаниДля соусу: склянки жирної сметани2 зубчики часникукріпсіль і мелений гострий перець.Сало дрібно нарізаємо скибочками, складаємо в глибоку сковороду і обсмажуємо до шкварок. Сюди ж відправляємо целікова картопля, який ми попередньо вимили і висушили. Смажимо бульби з усіх боків до хрусткої скоринки. Робити це краще всього так: кожні кілька хвилин акуратно струшувати сковороду, але лопатку не використовувати. Тепер зменшуємо вогонь, додаємо необхідну кількість солі, вливаємо склянки води, змішаної зі сметаною. Тушкуємо картопля під кришкою до готовності. Соус готується так....
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочевий салат: 1 огірок1 морква1 зубчик часникуЗаправка:2 ст. л. рослинного масла1 ст. л. соєвого соусу1 ч. л. цукру — 1 ст. л. яблучного оцту (6%)1/4 ч. л. червоного перцю1/4 ч. л. чорного перцю. Овочі помити, очистити. Огірок і моркву нарізати тонкими стрічками (овочечисткою). Часник нарізати тонкими пластиками. Для заправки змішати всі інгредієнти. Залити овочі заправкою, перемішати. Овочевий салат має настоятися 30 хвилин.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Тортилья (іспанський омлет): Картоплю 280 грЯйця 5 штЦибулю 140 грПомідор 1 штЗелений горошок 1 склОливкова олія 3 ст. лСіль і Перець за смаком.Картоплю почистити, розрізати на половинки і нарізати дуже тонко. Посипати сіллю. Почистити цибулю, розрізати на половинки і дрібно порубати. Гострим ножем нарізати помідори. Влити 2 ст. л. оливкової олії на сковорідку. Розігріти на середньому вогні. Додати картоплю і обсмажити його в течении5 хвилин, постійно помішуючи. Додати цибулю і добре перемішати. Накрити сковорідку кришкою і зменшити вогонь. Періодично помішувати. Яйця розбити в велику миску і збити виделкою, так щоб змішати жовтки і...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1081-1090 1091-1100 1101-1110 1111-1120 1121-1130 ... 4691-4700 4701-4708