Головна » Статті » Рецепти

Яєчня в помідорах
Яєчня в помідорах:

помідори 2 шт.
яйця 2 шт.
масло рослинне 1 ст. л.
зелень (петрушка або кріп)
сіль, перець (за смаком).

Помідори вимити, обсушити і зрізати верхівки. Акуратно видалити м'якоть. Кожен помідор посолити, поперчити і змастити маслом. Вбити туди яйце, акуратно, щоб не пошкодити жовток. Ще трохи посолити і поперчити. Викласти помідори на змащену маслом форму або сковороду й запікати в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. При подачі посипати рубаною зеленню.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, яєчня

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирний пиріг
"Крем-брюле" з сиру
Імбирний чай
Запіканка з гарбуза і сиру
Смажена картопля з часниковими стрілками
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: